ESTÜ'den Haberler

Kariyer Yolculuğunda ESTÜ-İŞKUR İş Birliği

Kariyer Yolculuğunda ESTÜ-İŞKUR İş Birliği

ESTÜ Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi, öğrencilerimizin iş hayatına atılımı ve alan başarısını artırabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Eskişehir Teknik Üniversitesi ile İŞKUR arasında imzalanan protokol çerçevesinde 17 Ocak 2023 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulunda bir tanıtım standı açıldı.

Açılan stantta İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı ve İş Kulübü Liderleri  Sayın Efsun BEKTAŞ ve Sayın Hatice KIRCA tarafından, öğrencilere  kurum  tarafından sunulan hizmetlerin tanıtımı yapıldı. Standı ziyaret eden öğrencilere,  Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sayın Nazan GÜL tarafından da kariyer yolculuklarında ESTÜ çatısı altında verilen hizmetler anlatıldı.

ESTÜ - İŞKUR iş birliği kapsamında Porsuk Kampüsünde bulunan Meslek Yüksekokulu öğrencilerine de tanıtım hizmetinin sunulduğu protokol kapsamında, Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencilerine yönelik  “İstihdam Edilebilirlik Becerileri, SWOT Analizi, İş Arama Kanalları, İş Görüşmesinde Beden Dili, Mülakat Teknikleri” gibi içeriklerde interaktif ve oyunlaştırmaya dayalı eğitimler  düzenlenecek.

kaynak: eskisehir.edu.tr