ESTÜ'den Haberler

İstanbul İnsan Kaynakları Forumu ESTÜ’nün de Katılımıyla Gerçekleştirildi

İstanbul İnsan Kaynakları Forumu ESTÜ’nün de Katılımıyla Gerçekleştirildi

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen İstanbul İnsan Kaynakları Forumunun ikincisi 15 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

İlki geçen yıl 26 ülkeden 3.000'den fazla profesyonelin katılımıyla düzenlenen ve bu yıl “Toplum 5.0” (İnsan Merkezli Toplum) temasıyla düzenlenen Foruma, Eskişehir Teknik Üniversitesini temsilen İnsan Kaynakları Gelişimi Destek Birimi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Sayın Betül GÜMÜŞ ile Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi, Kariyer Gelişimi Koordinatörü Sayın Nurcan NEFESLİOĞLU katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet YILMAZ’ın açılış konuşmasını yaptığı ve  Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Sayın Doç. Dr. Salim ATAY’ın Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin 2022 ve 2023 yıllarında yaptığı çalışmaları paylaştığı Forumda; “Savunma Sanayii'nde Yetenek Yönetimi”, “Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı - Toplum 5.0 Perspektifi İle Teknoloji”, “Global Turks Par Excellence: Yeni Yüzyılda Global Türkler”, “İkiz Dönüşümde İnsan Odaklı Organizasyonlar”, “İnsan Merkezli Toplum İçin Akıllı Şehirler,  “Türkiye Belediyeler Birliği Ve Yerel Yönetimler: Ulusal Staj Programı Çalıştayı”,  “Erken Dönem Kariyer Rehberliği” gibi farklı oturumlarda “Toplum 5.0” ana temasına bağlı olarak insan kaynakları yönetimi alanındaki gelişmeler ve sektörel deneyimler katılımcılarla paylaşıldı.