ESTÜ Duyurular

ŞİŞECAM-ESTÜ AKADEMİ PROGRAMI

CAM SEKTÖRÜNÜ DÜNYA CAM SEKTÖRÜ LİDERLERİNDEN ŞİŞECAM İLE ÖĞREN!

ŞİŞECAM-ESTÜ AKADEMİ PROGRAMI BAŞLIYOR!

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. ile Üniversitemiz arasında imzalanan iş birliği protokolü ile hayata geçen ŞİŞECAM-ESTÜ AKADEMİ Programı başlıyor! 2021-2022 Öğretim Yılında sektörün uzmanlarından eğitim alacağınız ŞİŞECAM-ESTÜ Akademi’nin eğitimlerine katılma fırsatını kaçırmayın!

Öğrencilerimiz bahar dönemi boyunca Şişecam profesyonellerinden cam sektörünü tanırken, üretim alanları ile ilgili detaylı bilgiler edinecek; bu bilgileri teknik gezide yerinde gözlemleyebilecektir. Üretimin yanı sıra Kalite, Tedarik zinciri ve Ar-Ge bölümlerini de yakından tanıma fırsatı bulacakları programda, alacakları eğitimlerle de kişisel gelişimlerine katkı sağlayacaklardır.

28.02.2022 Pazartesi günü saat 13:00’da “ŞİŞECAM-ESTÜ Akademi Programı Tanıtım Toplantısı” etkinliğinde detayları aktarılacak olan program, “11 Mart - 29 Nisan” tarihleri arasında gerçekleştirilecek, programa katılan 3. ve 4. sınıf ile yüksek lisans öğrencilerine staj, üniversite-sanayi işbirliği projeleri ve Şişecam’da mühendis olma olanakları sunulabilecektir.

Seminerlere katılmak isteyen Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümlerinde öğrenim gören lisans ve lisansüstü öğrencilerimizin 04.03.2022 Cuma günü saat 17:00’a kadar kayıtlarını https://docs.google.com/forms/d/1Sl2tRzyviExkocaMYk8hCfSpkdPsxti-uDZby0dT7v8/ adresi üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Erişim bağlantıları kayıt esnasında verilen eskisehir.edu.tr uzantılı mail adresleri üzerinden paylaşılacaktır.  Online olarak düzenlenen eğitimlerde kameranın açık olması zorunludur.

ŞİŞECAM-ESTÜ Akademi Programı Tanıtım Toplantısı

28 Şub 2022, 13:00