ESTÜ Duyurular

ESTÜ-TEKNOTAM AKADEMİ BAŞLIYOR!

YENİ ÇAĞIN TEKNOLOJİSİ YAPAY ZEKA İLE TANIŞIN!

ESTÜ-TEKNOTAM AKADEMİ BAŞLIYOR!

TEKNOTAM Teknoloji Araştırma ve Geliştirme Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Üniversitemiz arasında imzalanan iş birliği protokolü ile hayata geçen ESTÜ-TEKNOTAM AKADEMİ başlıyor! 2021-2022 eğitim öğretim yılında sektörün uzmanlarından eğitim alacağınız ESTÜ-TEKNOTAM Akademi’nin eğitimlerine katılma fırsatını kaçırmayın!

Öğrencilerimiz yıl boyunca TEKNOTAM uzmanlarıyla yapay zeka teknolojisini tanıyacak ve son gelişmeleri takip etme imkanı yakalayacaklardır. 14 Mart Pazartesi günü saat 13.00 ‘ da “Python” eğitimi ile başlayacak olan program, sonraki haftalarda yapay zeka teknolojisinin farklı konuları üzerine düzenlenecek olan online eğitimler ile devam edecektir. Ölçme değerlendirme süreçleri sonucunda TEKNOTAM, ESTÜ-TEKNOTAM Akademi programına katılan önlisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine staj, proje tabanlı staj, üniversite-sanayi işbirliği projeleri ve aday mezun programına dahil olma imkanı sunabilecektir.

ESTÜ-TEKNOTAM Akademi programına katılmak isteyen öğrencilerimizin 9 Mart Çarşamba günü saat 23:00’ a kadar kayıtlarını https://docs.google.com/forms/d/1lh4xt_hFj7Z4CYSpAe5pCDi8Gb4eCXWFzwxdmeZxYoc/ adresi üzerinden tamamlamaları gerekmektedir. Erişim bağlantıları kayıt esnasında verilen eskisehir.edu.tr uzantılı mail adresleri üzerinden paylaşılacaktır.  Online olarak düzenlenen eğitimlerde kameranın açık olması zorunludur.