ESTÜ Liselere/Okullara Yönelik Çevrimiçi Tanıtım Programı

ESTÜ’yü ziyaret etmek isteyen aday öğrencilerimizi pandemi dolayısıyla kampüsümüzde ağırlayamadığımızdan, 25 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında Öğrenci Dekanlığı tarafından ESTÜ Çevrimiçi Tanıtım Programı düzenlenerek üniversitemizin aday öğrencilerle pandemi döneminde de buluşması sağlanmıştır. 10 Şubat 2021 Çarşamba saat 14:00’de Şehit Mehmet Günenç Anadolu Lisesi/Balıkesir öğrencileri çevrimiçi olarak üniversitemize konuk olmuştur. Program lisenin talebi doğrultusunda, genel üniversite tanıtımı ile başlamıştır. Öğrenci Dekanlığı kurucu Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Müge Akyıldız Munusturlar’ın öğrencilerin neden Eskişehir Teknik Üniversitesini tercih etmeleri gerektiğine dair bilgilendirmelerde bulunduğu üniversite tanıtımının ardından Mühendislik ve Fen Fakültesi tanıtım sunumları gerçekleştirilmiştir. Programa ilgili fakültelerin dekan/dekan yardımcıları, bölüm başkan/yardımcıları ve Öğrenci İşleri Daire Başkanının yanı sıra bölüm öğrencilerinin de katılımı sağlanarak aday öğrencilerle üniversite öğrencileri bir araya getirilmiştir. 74 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen program, soru-cevap bölümüyle sona ermiştir.