ESTÜ'den Haberler

ESTÜ İKAF 2023’e Hazırlanıyor

ESTÜ İKAF 2023’e Hazırlanıyor

Eskişehir Teknik Üniversitesi Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi öğrencilerin etkin kariyer planlama ve gelişimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda 1- 2 Mart tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek İç Anadolu Kariyer Fuarına (İKAF 2023) öğrencilerin katılımını sağlamak için Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ile iş birliği içerisinde açtıkları stantlar ve duyurularla öğrencileri bilgilendiriyor.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından ilki 2019 yılında gerçekleştirilen “Yetenek Her Yerde” temalı “Bölgesel Kariyer Fuarları”, üniversite öğrencileri ve mezunlarını, ülkemizin lider kurum ve kuruluşlarıyla bir araya getiriyor. Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin de yer aldığı 19 paydaş üniversite ve meslek odalarının iş birliğinde gerçekleştirilecek İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF 2023) kapsamında, kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, seminerler, bilgilendirme oturumları, atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları gibi etkinlikler ile üniversite öğrencilerinin mesleki becerilerine ve kariyer gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Platformun tanınırlığını artırmaya yönelik Eskişehir Teknik Üniversitesi bünyesinde kurulan toplam altı stantta bir hafta boyunca Endüstri ve Verimlilik Kulübü, IAESTE, IEEE, Sivil Havacılık Kulübü, SASTEK ve Kariyer ve Girişimcilik Kulübünde görev alan öğrencilerin desteği ile tanıtımlar yapılarak, başvurular alınmaya devam etmektedir.

kaynak: eskisehir.edu.tr

 

 

 

Lastest News